Szerkesztőség

FŐSZERKESZTŐGózon Ákos

Akadémiai-, Hevesi Endre- és OTDK-díjas tudományos újságíró, a Természet Világa és az Élet és Tudomány főszerkesztője. Közszolgálati rádiós és televíziós szerkesztő, műsorvezető. Médiaismeretet tanít, kommunikációs szakértőként részt vesz tehetségsegítő programokban, az MTA TTK Kémiai Panoráma szaktanácsadója.

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTESPásztor Balázs

Az Élet és Tudomány szerkesztője, a Természet Világa főszerkesztő-helyettese, újságíró, szerkesztő, tanár, édesapa. Ismeretterjesztő és
dokumentumfilmek készítésével is foglalkozik.

SZERKESZTŐTegzes Mária

Geográfus, diplomáját 2011-ben szerezte az ELTE TTK-n, 2014-ben ugyanitt elvégezte a Tudománykommunikáció a természettudományban mesterképzést. Földrajzi, élettudományi és ökológiai témák szerkesztője a lapban.

SZERKESZTŐLőrincz Henrik

Csillagász, a TIT Budapesti Planetárium szakelőadója, műsorkészítője. Az Élet és Tudomány rovatírója, a Természet Világa csillagászati és űrkutatási cikkeinek szerkesztője. Aktív zenész, blues gitáros.

SZERKESZTŐNyerges Gyula

Fizika-számítástechnika szakos középiskolai tanár, a TIT Budapesti Planetárium csillagász szakelőadója.
A salgótarjáni Pegazus Élményközpont szakmai vezetője. Az Élet és Tudomány hetilap rovatvezetője. A fizika és a csillagászat témájú cikkek valamint a rövid hírek szerkesztője.

SZERKESZTŐSzoucsek Ádám

Földtudományi kutató (2016) és okleveles természettudomány-kommunikációs szakember (2018), az Élet és Tudomány, a Természet Világa, illetve utóbbi honlapja, a termvil.hu szerkesztője. A földrajz és földtudomány témakörébe tartozó írásokat szerkeszti.

TERVEZŐSZERKESZTŐLévárt Tamás

ELŐFIZETÉSSzerezze be folyóiratunkat!